Centrale verwarming
Airconditioning
Klimaattechniek
Zonne-energie
Loodgieterswerk
Dakwerk
Lood- en zinkwerk

Nijverheidsweg 10, Voorhout

Sfeerbeeld
"Grote of kleine projecten, voor zowel particulieren als bedrijven"

Onze diensten:

  • centrale verwarming
  • airconditioning
  • mechanische ventilatie
  • klimaatbehandelingsystemen
  • loodgieterswerk
  • dakbedekking

Wie wij zijn

Sinds de oprichting in 1813 en de start van de centrale verwarmingsafdeling in 1908, engineert, installeert en onderhoudt Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte  centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuwbouw en verbouw). Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Per 1 juli 2011 hebben wij, door de overname van het loodgietersbedrijf C. Hundersmarck BV een nieuwe loot aan de boom. Hierdoor kunt u naast centrale verwarming en airconditioning ook voor loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden bij ons terecht.

Wij zijn uw partner voor al uw wensen vanaf idee tot uitvoering, maar natuurlijk ook daarna. Onze serviceafdeling staat dag en nacht voor u klaar om bij calamiteiten de continuïteit te waarborgen. De diverse vaktechnische certificaten laten zien dat Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uw vertrouwen meer dan waard is en zijn een bevestiging van de hoge kwaliteit waarop u altijd kunt rekenen.

Vanzelfsprekend levert Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte optimale kwaliteit en service, maar daarnaast zetten we graag net dat ene stapje extra. Daarom onderzoeken we steeds weer eventueel andere mogelijkheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De werkterreinen waarop Bernard Schulte actief is, zijn namelijk uitermate geschikt voor vernieuwing en innovatie waardoor u altijd verzekerd bent van de meest moderne technieken en apparatuur.

Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!