Centrale verwarming
Airconditioning
Klimaattechniek
Zonne-energie
Loodgieterswerk
Dakwerk
Lood- en zinkwerk

Nijverheidsweg 10, Voorhout

Placeholder 2

Al meer dan 100 jaar service

Ons familiebedrijf is een vertrouwd adres

Sinds de oprichting in 1813 en met inmiddels de 6e Bernard in de directie, staan wij al meer dan 100 jaar voor vertrouwde kwaliteit en verstand van zaken. Service staat hoog in het vaandel. Daarnaast houden wij ook van innovatie en dragen wij ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Op deze website kunt u alles vinden over onze diensten en service. Lees meer »

Placeholder 2

Voor particulieren en bedrijven

Kleine of grote klussen: bij ons in goede handen

Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte engineert, installeert en onderhoudt centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen. Dit doen wij voor in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuw- en verbouw). Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Naast centrale verwarming en airconditioning kunt u ook  bij ons terecht voor loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden.

Wij zijn specialist in duurzame energie. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij een passende oplossing

ONZE DIENSTEN

Centrale verwarming voor particulieren

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten, milieuvriendelijk en dat u kunt vertrouwen op het hebben van warmte en warmwater. Dat is belangrijk!
Lees meer »

Zonnepanelen voor duurzaamheid

Zonnepaneel-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.
Lees meer »

Loodgieterswerk

Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering bij bedrijven en particulieren.
Lees meer »

Lood- en zinkwerk

Het verwerken van lood- en zink is veelal nog ambachtelijk werk. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons aanwezig is.
Lees meer »