Centrale verwarming
Airconditioning
Klimaattechniek
Zonne-energie
Loodgieterswerk
Dakwerk
Lood- en zinkwerk

Nijverheidsweg 10, Voorhout

Diensten - Bedrijven

Zonnenpanelen

Door fiscale voordelen is het voor bedrijven zeer rendabel om te investeren in zonnepanelen. U bespaart vanaf de eerste dag op uw energiekosten en u vergroent uw bedrijf.

Rendement

Door de hieronder genoemde regelingen is het rendement van de investering in zonnepanelen voor onze zakelijke klanten vaak hoger dan voor particuliere klanten. Alleen al door lagere netto aanschafkosten is de terugverdientijd korter dan bij particulieren.

Fiscaal voordeel

Voor bedrijven is er de mogelijkheid subsidie te krijgen via de Energie Investeringsaftrek (EIA). 
Voor meer informatie, klik hier >>

Stroom besparen

Naast de belastingtechnische voordelen is er uiteraard ook het voordeel van het besparen op de energiekosten aan uw energie leverancier.


 

Centrale verwarming

Als leverancier en installateur van centrale verwarmingssystemen voor bedrijven hebben wij veel ervaring. Wij hebben CV-installaties geplaatst in kantoren, bedrijfsgebouwen, maar ook in kerkgebouwen en scholen.

Wij installeren CV-ketels van diverse merken en systemen, zoals verwarming met conventionele radiatoren, vloerverwarming, luchtverwarming en warmteterugwinsystemen. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers kunnen adviseren welke ketel en wel systeem in uw situatie het beste past.


 

Airconditioning en klimaatbeheersing

Onderzoek wijst uit dat prestaties positief beïnvloed worden door een aangenaam binnenklimaat! Airconditioning is daarom niet langer een luxe maar soms ook een noodzaak.

Andere onderzoeken hebben uitgewezen dat bijna de helft van de klachten over een onbehagelijk gevoel, te maken hebben met temperatuur. Door te hoge temperaturen vermindert de menselijke productiviteit met maar liefst 30 procent. Uiteraard is het regelen van de temperatuur niet het enige wat airconditioning kan doen voor het binnenklimaat van uw bedrijf.

Airconditioning:

  • Filtert en zuivert de lucht
  • Houdt de relatieve luchtvochtigheid op peil
  • Koelt de lucht
  • Verwarmt de lucht (indien warmtepomp aanwezig)

Kortom; alles voor een optimaal en aangenaam klimaat...

Door nieuwe technieken is er voor elke ruimte tegenwoordig een passend en vooral betaalbaar systeem mogelijk. Denkt u daarbij ook eens aan de ruimte waar uw computercentrale staat: in computerruimten is de temperatuur een kritisch onderwerp. Voor de beheersing van de temperatuur en luchtvochtigheid hebben wij een uitgebreide collectie energiezuinige computerkoelsystemen. 

Wij kunnen voor uw bedrijfsgebouw klimaatbeheersing per ruimte verzorgen, maar ook een totaal systeem voor het hele gebouw. De belangrijkste motivatie voor veel gebruikers en vastgoedbeheerders om over te gaan tot één totaal klimaatsysteem is: één flexibel systeem voor volledige klimaatbeheersing en ventilatie, de energetische prestaties, subsidiemogelijkheden en het geboden comfort, alles per ruimte regelbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


 

Bloembollen behandeling

Noviteit Bloembollensector

Is energiebesparing in de bollensector nog niet betaalbaar? Technisch Installatiebedrijf Bernard Schulte , garandeert 35% of meer energiebesparing! Klik hier voor meer informatie!

De schaalvergroting in de bloembollenteelt heeft grote gevolgen gehad voor de opslagmethode van bloembollen. Vroeger werden de bollen veelal in gaasbakken bewaard, tegenwoordig worden de bloembollen voornamelijk in palletkisten gedroogd en opgeslagen. Dit heeft zijn uitwerking gehad op de inrichting van de bloembollenschuren. Op een relatief klein oppervlak is het mogelijk om zeer grote hoeveelheden bloembollen te bewaren. Hierdoor worden er zeer hoge eisen aan de bewaarplaatsen gesteld. Wij leveren en installeren bewaarsystemen als totaalpakket, van de droogwand tot automatisering, van palletkist tot wandcontactdoos.

Kwekers van bloembollen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een hoogwaardige en efficiënte manier van voordrogen, nadrogen en bewaren. De systemen voor drogen en bewaren die wij leveren en ontwikkelen, zijn goede voorbeelden van optimale behandel- en bewaartechniek zoals de kwekers dit tegenwoordig eisen.

Hoog rendement en betrouwbaarheid zijn hier de sleutelwoorden voor installaties, die een grote en ongestoorde werking vragen. In samenhang met geavanceerde regeltechniek kunnen grote rendementsverbeteringen tot stand komen. Bedrijfszekerheid is gewaarborgd door onze eigen 24-uurs storingsdienst! 


 

Loodgieterswerk

Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering bij bedrijven, bouwmaatschappijen, woningbouwverenigingen en overheidsgebouwen. Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost. Ook voor dakwerk en lood- en zinkwerken kunt u bij ons terecht.


 

Dakwerk

Bij het dakdekken kiezen wij samen met u de meest effectieve en efficiënte oplossing. Het plegen van onderhoud is tevens van groot belang voor uw dak. Zo kan het verwijderen van bladeren van daken en uit goten en het repareren van kleine beschadigingen veel ellende voorkomen. En dit zijn maar enkele van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wij repareren en vernieuwen zowel platte als schuine daken in zink en bitumen.

Restauratie

Wij richten onsgraag op de restauratie en renovatie van monumentale panden. Bij restauraties is het terugbrengen van de monumentale sfeer van weleer met modern comfort een belangrijke drijfveer, zonder afbreuk te doen aan historisch belangrijke elementen en constructieve duurzaamheid. Wij voeren de projecten uit in samenspraak met bijvoorbeeld de eigenaar, en monumentenzorg. Er zijn zo al een paar prachtige projecten uitgevoerd! Het vernieuwen van koperen goten, met lood en zink bekleden van dakkapellen, aanbrengen van veiligheidshaken in een leiendak en het realiseren van een zinken roevendak zijn daarbij enige voorbeelden.


 

Lood- en zinkwerk

Het verwerken van lood- en zink is veelal nog ambachtelijk werk. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons aanwezig is, en die ook weer wordt overgebracht op de nieuwe generatie werknemers. Dit deel van het loodgietersvak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Loodwerk Het loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels.

Zinkwerk Het herstellen of vernieuwen van zinken goten. Zink plaatsen op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten. 
Ook complete zinken (roeven)daken kunnen wij voor u verzorgen.