Centrale verwarming
Airconditioning
Klimaattechniek
Zonne-energie
Loodgieterswerk
Dakwerk
Lood- en zinkwerk

Nijverheidsweg 10, Voorhout

Diensten - Particulieren

Centrale verwarming voor particulieren

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s, en zonder te veel milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming verwacht. Dat u kunt vertrouwen op het hebben van warmte en warm water is belangrijk.

Wij werken met verschillende merken zoals Nefit, Bosch, Remeha en Vaillant. Op grond van onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren welke CV-ketel van welk merk het beste past in uw situatie.

Om op een koude winterdag niet voor verrassingen komen te staan, is regelmatig onderhoud en een juiste afstelling van uw CV-installatie belangrijk. Met ons service abonnement zorgt u ervoor dat uw ketel optimaal wordt afgesteld en onderhouden.

Heeft u al een oude ketel? Vraag dan eens advies aan één van onze ervaren verwarmingsspecialisten. Misschien heeft u er wel voordeel bij om eens na te denken over een nieuw toestel. De verwarming van uw woning is immers goed voor 50 tot 70% van uw energierekening. Een moderne ketel met een hoog rendement zorgt ervoor dat uw comfortabel verwarmde woning niet ten koste hoeft te gaan van uw portemonnee.

En, niet onbelangrijk: aan onze service achteraf besteden wij ook de grootst mogelijke zorg. Service is één van de pijlers waar ons installatiebedrijf op steunt.

Tip: designradiatoren  Veel mensen denken bij design radiatoren al snel aan de verwarming voor de badkamer. Maar denk eens aan designradiatoren als vervanging voor de (vaak ontsierende) standaard radiator. In onze showroom laten wij een ruime keus aan designradiatoren zien.


 

Airconditioning voor particulieren

Nederland heeft airconditioning ‘ontdekt’. Overal - op het werk, in winkels, restaurants, hotels, computerruimtes, de auto, zelfs thuis - rukt de airco op! Wie eenmaal aan airco is gewend, wil nooit meer zonder - zelfs niet in de winter. Met airco kunt u het binnenklimaat geheel naar uw hand zetten, het hele jaar door.

Met airco kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Met de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Dus zeker niet te klam, een cruciaal punt in onze vochtige, broeierige zomers. Moderne airco-installaties leveren schone, gezonde, gekoelde lucht, ontvochtigen de lucht en voorkomen schimmelvorming.

Naast koelen kunnen de moderne airco’s ook verwarmen. De warmtepomp van een airco verwarmt namelijk de lucht en geeft daarom direct warmte af in de verwarmingsstand. Dit is ideaal als bijverwarming voor bijvoorbeeld ruimtes waarbij vloerverwarming de hoofdverwarming is.

Afhankelijk van de wensen en de ruimte waarvoor de airco bedoeld is, wordt een advies op maat gemaakt. Wij leveren alleen A-merken met A-energielabels.


 

Zonnepanelen voor duurzaamheid

Het lijkt of de zon steeds minder schijnt, maar toch is ons land prima geschikt om zelf échte groene energie op te wekken met zonnepanelen. De inversering die je doet bij de aanschaf van zonnepanelen verdien je terug omdat je de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom afneemt.

Alle opgewekte zonnestroom gaat via een stekker tussen de omvormer en het stopcontact naar het elektriciteitsnet. De stroom die je niet verbruikt, wordt teruggegeven aan het elektriciteitsnet. Op deze manier gaat de opgewekte zonnestroom nooit verloren, kun je extra besparen op je stroomrekening en hoef je met zonnepanelen nooit bang te zijn om zonder stroom komen te zitten als het bewolkt of donker is.

Neem contact met ons op en wij bespreken de voordelen in jou specifieke situatie.

Subside  Sinds januari 2017 is een specifieke subsidieregeling voor zonnepanelen. Klik hier voor de regeling.


 

Mechanische ventilatie

Met de huidige goed geïsoleerde en 'luchtdichte' woningen is het van groot belang voor een goed leef- en werkklimaat te zorgen, waar voldoende maar ook op de juiste manier geventileerd wordt.

Wij installeren behalve 'eenvoudige' mechanische ventilatiesystemen ook systemen waarbij de warmte uit de ventilatielucht wordt teruggewonnen. Deze energiezuinige systemen hebben maar liefst een rendement van circa 90%. Hierdoor is het mogelijk om goed en ook veel te ventileren met een minimum aan energieverbruik. Wij zijn thuis in grotere ventilatiesystemen met bijvoorbeeld luchtfiltering, verwarming, koeling en warmteterugwinning. 

Laat u door een van onze medewerkers uitgebreid adviseren over de voordelen van een goed en energiezuinig ventilatiesysteem. 


 

Loodgieterswerk

Wij verzorgen voor u de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Wij doen dit met de groots mogelijke zorg. Het is immers belangrijk dat een waterleiding of riolering perfect werkt.

Sanitair  Wij adviseren u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostaatkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.


 

Lood- en zinkwerk

Het verwerken van lood- en zink is nog ambachtelijk werk. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Loodwerk  Het loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels.

Zinkwerk  Het herstellen of vernieuwen van zinken goten. Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten. Ook complete zinken (roeven)daken kunnen wij voor u verzorgen.


 

Dakwerk

Bij het dakdekken kiezen wij samen met u de meest effectieve en efficiënte oplossing. Het plegen van onderhoud is tevens van groot belang voor uw dak. Zo kan het verwijderen van bladeren van daken en uit goten en het repareren van kleine beschadigingen veel ellende voorkomen. En dit zijn maar enkele van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wij repareren en vernieuwen zowel platte als schuine daken in zink en bitumen.