Centrale verwarming
Airconditioning
Klimaattechniek
Zonne-energie
Loodgieterswerk
Dakwerk
Lood- en zinkwerk

Nijverheidsweg 10, Voorhout

 ‘Kwaliteit maakt bij ons het verschil’

Service & Onderhoud

Service

Service is één van de pijlers waar ons installatiebedrijf op steunt. Daarom heeft dit bij ons hoge prioriteit en staan wij zeven dagen per week voor u klaar. Uiteraard met goed gekwalificeerd en opgewekt personeel. Onze ruim opgezette werkplaats met de nieuwste apparatuur bezorgt onze specialisten veel werkplezier en u de service. In overleg kunnen we dat zelfs bijzonder snel en flexibel, onze slogan is niet voor niets ‘Kwaliteit maakt bij ons het verschil’

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten en daar zijn wij trots op. Wij laten mensen nooit aan hun lot over. Wij bieden een goede nazorg en een perfect servicecontract voor onderhouden van de apparatuur en/of installaties. Contractklanten hebben daarin bij ons een streepje voor met onze 24 uur service.


Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw installatie kunt u bij Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte terecht. Wij hebben hiervoor ervaren en speciaal opgeleide monteurs in dienst zodat elke storing of het onderhoud vlot, betrouwbaar en degelijk wordt uitgevoerd. Ook buiten de normale werktijden van het bedrijf zijn wij bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan installaties of machines. Voor service en/of onderhoud hebben wij speciale servicecontacten voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij verzorgen dan voor een vast bedrag per jaar het jaarlijks onderhoud en de service bij storingen. Dit kan voor bijvoorbeeld de cv-ketel, airconditioning of ventilatie van uw woning. Indien u een servicecontract heeft, wordt u jaarlijks automatisch door ons gebeld om een afspraak te maken dat een monteur langskomt. U hebt er dus geen omkijken naar!